Bedrijfsuitje Karaoke Rotterdam

Zingend van de werkvloer naar het podium bij Karaoke Bar Uniek

Heb je ooit je collega’s willen zien worstelen met de hoge noten van een Mariah Carey-klassieker of je baas willen betrappen op een geheime passie voor ABBA? Dan is dit je kans! Bij Karaoke Bar Uniek in Rotterdam transformeren we het alledaagse kantoorleven in een onvergetelijke, hilarische karaoke-ervaring tijdens jullie bedrijfsuitje. Geen saaie speeches, geen verplichte teambuilding activiteiten waarbij je met een blindengeleidestok door het bos moet; bij ons is het gewoon jij, een microfoon en een schare collega’s die je aanmoedigen!

Bedrijfsuitje met de grootste lol

Voor wie denkt dat een bedrijfsuitje alleen maar draait om netwerken en formeel gedoe: think again! Bij Karaoke Bar Uniek krijg je de kans om je innerlijke rockster naar boven te halen, omringd door collega’s die ineens verrassend goed blijken te zijn in het zingen van 80’s hits. Of misschien ontdek je wel dat je CEO een verborgen talent heeft voor gangsterrap. Wat je ook verwacht, één ding is zeker: dit wordt allesbehalve een standaard bedrijfsuitje in Rotterdam.

Bedrijfuitje aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Wat zou je graag willen? Stel je vraag hieronder en dan zorgen wij alvast voor een paar passende opties!

Laat je zangkunsten horen (of niet)

Karaoke met je collega’s kan een verrassend effect hebben: ineens blijkt de meest introverte IT’er de longen uit zijn lijf te kunnen zingen, terwijl de altijd zo zelfverzekerde salesmanager bibberend op het podium staat. En dat is nou precies wat zo’n bedrijfsuitje bij Karaoke Bar Uniek zo leuk maakt! Je hebt geen idee wat je kunt verwachten, behalve dan dat het hilarisch wordt. En zeg nou zelf, wie wil er nu niet een avondje ontspannen met een koud biertje in de hand en een microfoon voor z’n neus?

Alles kan, alles mag

Bij Karaoke Bar Uniek is niets te gek. Wil je een avond vol spontane optredens waarbij iedereen zonder blikken of blozen het podium op springt? Of liever een heuse karaoke wedstrijd compleet met juryleden, prijzen en de eeuwige roem als beste zanger van het kantoor? We regelen het allemaal voor je. Geen zorgen, de tekst loopt gewoon mee op het scherm, dus zelfs als je een tekst blinde marathonloper bent, kan je nog steeds meezingen.

Afhuren? Neem contact op en maak er een privéfeest van!

Heb je zin in een exclusief feestje zonder pottenkijkers, waar je met je collega’s helemaal los kunt gaan? Dat kan! Wil je Karaoke Bar Uniek of Club Uniek afhuren voor je bedrijfsuitje? Bel dan Joris op 06-21294313, of stuur een mailtje naar info@karaokebaruniek.nl. Voor speciale gelegenheden openen we zelfs op dagen dat we normaal gesloten zijn, met een bargarantie van 750 euro. Het wordt een privéfeest waar de muren nog lang van zullen napraten (en je collega’s ook). Wacht niet te lang, want je weet wat ze zeggen: wie het eerst belt, die het eerst… zingt!

Bereid je voor op een oorverdovend bedrijfsuitje

Dus, trek je stoute schoenen aan, schraap je keel en trommel je collega’s op voor het meest unieke bedrijfsuitje in Rotterdam. Want of je nu komt om je zangkunsten te showen, om keihard te lachen, of gewoon om te genieten van de show met een drankje in je hand – bij Karaoke Bar Uniek ben je verzekerd van een avond vol plezier die je nog lang bij zal blijven. Tijd om de microfoon te pakken en die kantoorbanden op een compleet nieuwe manier aan te halen. Tot snel bij Uniek – dé plek waar elk bedrijfsuitje een knaller wordt!

Club UniekKaraokebar FameKaraokebar Uniek