Reserveren Karaoke bar Uniek

Wil je zeker zijn van een spotje in het episch centrum van feest en plezier in Rotterdam? Bij Karaoke Bar Uniek begin je je avond met een lach en eindig je met onvergetelijke herinneringen. Of je nu komt voor een avondje karaoke of een groots bedrijfsfeest, reserveren is een fluitje van een cent. We raden aan om lekker vanaf een groep met 8 personen te reserveren. Want eerlijk is eerlijk, met een groep vanaf 8 is het nog gezelliger, toch? Dus trommel je vrienden, collega’s of familie op en zorg dat je binnenkomt, anders is het buiten blijven staan met de neus tegen het raam.

Kies jouw perfecte pakket!

Bij Karaoke Bar Uniek hebben we vier fantastische opties die je kunt reserveren om je avond onvergetelijk te maken:

Karaoke + 3 Muntjes: Voor maar 10 euro krijg je entree in de karaokebar en drie drankmuntjes. Perfect om je keel te smeren voor je de microfoon grijpt!

Hungry Karaoke: Voor 13 euro krijg je toegang tot de karaokebar, drie drankmuntjes en drie overheerlijke bitterballen. Want zingen op een lege maag, is toch minder chill.

Bruisende Karaoke: Ook voor 13 euro, maar dan word je ontvangen met een glas bubbels voor dat extra feestelijke gevoel, plus entree in de karaokebar en drie drankmuntjes.

3 Drankjes voor 10 euro: Niet zo’n zanger maar wel dorstig? Geen probleem! Voor 10 euro heb je drie drankjes en we garanderen ook nog eens jouw plek binnen.

Jouw ticket naar een topavond in Rotterdam!

Feestje met een groep?

Planning om de boel af te huren voor een groots feestje of bedrijfsfeest? Bij Karaoke Bar Uniek kun je zowel de club als de karaokebar huren, ideaal voor elk type evenement. Of je nu een intieme avond plant of een groot feest, wij hebben de perfecte ruimte voor jou. Woensdag, donderdag of vrijdag, het kan allemaal. Liever de toko voor jezelf? Maandag en dinsdag zijn exclusief gereserveerd voor privé-evenementen.

Club Uniek
Wil je tot in de late uren doorgaan? Wandel dan door naar Club Uniek!

Check onze feestagenda en volg ons op de socials

Wil je weten ‘wat is er dit weekend te doen in Rotterdam’ of op de hoogte blijven van welke speciale evenementen eraan komen? Houd onze feestagenda in de gaten en vergeet niet ons te volgen op social media voor de laatste updates en specials.

Dus waar wacht je nog op? Of je nu op zoek bent naar een zaal om te huren voor 50 personen, een zaal huren voor 100 personen in Rotterdam, 350 mensen bij elkaar wilt voor een feestje Rotterdam of gewoon een onvergetelijke avond uit, Karaoke Bar Uniek is dé plek waar je moet zijn. 

Reserveren is simpel via ons reserveringssysteem. Bel voor grote reserveringen ons op 06-25208836, of stuur een mailtje naar info@karaokebaruniek.nl. Bereid je voor op een nacht vol muziek, lachen en misschien een beetje vals zingen – maar dat is allemaal onderdeel van de pret. Tot snel bij Karaoke Bar Uniek, waar elke avond een feestje is!